Masina timpurilor

Asta e masina care nu te lasa niciodata

joi, 4 iunie 2009

Suporterii stelisti protesteaza !!!




Primăria Municipiului Bucureşti a autorizat marşul de protest pregătit de Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS), programat pentru sâmbătă, 6 iunie, cu incepere de la ora 17:00, pe traseul parcul Moghioros - Tricodava - str. Brasov - stadionul Steaua.
In comunicatul de presa trimis de AISS se descrie exact ce vor face suporterii stelisti care vor participa la protestul care se va desfasura sambata incepand cu orele 17:00. De asemenea AISS afirma ca suporterii din capitala vor fi ajutati si de catre sporteri care vor sosi din provincie precum Iasi, Brasov, Constanta, Cluj, Braila, sau Ploiest

"Pentru a elimina orice interpretare rau-voitoare sau pur si simplu neinformata, precizam ca marsul organizat de AISS nu are niciun fel de implicatie politica! Nu ne intereseaza calitatea de om politic a domnului George Becali, ci strict autointitulata sa postura de "creditor" al clubului Steaua.

Precizam ca ne-am fi dorit sa organizam acest miting chiar in ziua de 7 iunie, la aniversarea a 62 de ani de la infiintarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, dar, din cauza alegerilor europarlamentare, am fost nevoiti sa-l devansam cu o zi.

La manifestatie si-au anuntat prezenta inclusiv grupuri de suporteri din provincie, din orase precum Brasov, Constanta, Cluj, Braila, Iasi sau Ploiesti. Inca o data, AISS face apel catre toti suporterii stelisti prezenti la mars sa se manifeste decent, fara injurii si fara nicio referire la calitatea politica a lui George Becali, pentru a evita orice deturnare a sensului acestui mars de catre acesta.

Reamintim ca evenimentul este menit sa atraga atentia asupra starii jalnice in care se regaseste clubul Steaua, ca urmare a prestatiei lui George Becali la conducerea acestuia, precum si ca efect al relatiilor gestionate catastrofal dintre acesta si suporteri precum si cu fostele mari glorii ros-albastre", se arată în comunicatul emis de AISS.

Sursa: www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu